31 maaliskuuta 2014

One day it's here and then it's gone


Tänä viikonloppuna ilmassa on tuoksunut kevät, ainakin Tampereella. Aurinko on nauranut kirkkaansinisellä taivaalla. Ihmiset ovat aurinkolasiensa takaa hymyilleet auringolle.

Viikonloppu on ollut hyvä, vaikka stressi on jälleen alkanut vierailla elämässäni. Loppukevään koulujutut painavat uhkaavasti päälle.


Auringolle on kuitenkin aikaa aina, kun se suvaitsee vierailla. Stressistä, esseistä, tenteistä ja rahasta viis! Suuntasimme siis parin ystävän kanssa terassille.

Enpä ole ennen istunut terassilla maaliskuun lopussa. Istuimme siellä takki päällä ja huivi kaulassa, mutta istuimme kuitenkin. Kyllähän jo se, ettei tarvitse lapasia ja saa painaa aurinkolasit silmille, tarkoittaa, että menemme hyvää vauhtia kohti kesää. Eikö niin?


Tämä viikko on ollut muutenkin hyvä ja iloinen ja aurinkoinen. Olen saanut siristellä silmiäni tarpeeksi ja vielä vähän enemmän. Olen nauttinut sekä Tampereen että Helsingin auringosta.

Piipahdin keskiviikkona Linnanmäellä varmistelemassa ensi kesän kuvioita. Perjantaina minulla oli mukava juttutuokio Katri Mannisen kanssa Kahvila Sävyssä Aleksis Kiven kadulla. Sävy oli minulle suloinen, uusi kahvilatuttavuus, josta ei valitettavasti ole muuta kuvamateriaalia kuin tyhjät kupit. Niistä voi kuitenkin päätellä, että hyvää oli.


Ehdin myös käydä tervehtimässä Kallion rakkaus-kirjastoani. Unohdin Kirjavarkaan kotiin, mutta onneksi aikatauluni salli piipahduksen Karhupuiston kulmilla. Mukaani lähti Sofi Oksasen Baby Jane, joka muuten on ihkaensimmäinen Helsingin kaupunginkirjastosta lainaamani kirja. Viime kesänä Helsinkiin saavuttuani hankin itselleni kirjastokortin, koska suunnittelin lukevani niin maan riivatusti kesän aikana. Eihän se sitten niin mennyt. Tänä kesänä aion toteuttaa tuonkin tavoitteen!

Ensi viikko on inhottava "täytyy tehdä kaikki mahdolliset asiat ja mahdollisimman tehokkaasti ja nopeasti ja oikeasti keskittyä koulu- ja työjuttuihin"-viikko, koska seuraavalla viikolla koittaa kiihkeästi odotettu Berliinin matka! Kevätkin aikoo ilmeisesti jäädä lomalle ensi viikoksi, nyyh. Lähettäkää mulle tsemppiajatuksia.

PS. Blogger on ehkä vihdoin vapauttanut Kaupunginpuutarhan kirouksestaan, ja lukijaksi liittymisen pitäisi olla mahdollista. Ainakin tänään oli tullut kaksi lukijaa lisää. Nyt te kaikki, jotka olette yrittäneet liittyä lukijoiksi vailla menestystä, klikkailkaa itsenne mukaan. Jospa nyt toimisi! Ja jos ei toimi, onko kenelläkään MITÄÄN neuvoa siihen, miten saan homman vörkkimään?

2 kommenttia:

 1. En liittynyt tuosta sivupalkista (en muista, katsoinko, olisiko onnistunut, mutta lukijaksi liittyminen ei ole oikein missään onnistunut viime aikoina tuolla tavalla, joten olen jo luopunut toivosta) vaan Bloggerin etusivulla on painike, jossa lukee "Lisää". Sitä kautta olen yleensä onnistunut liittymään lukijaksi blogeihin, jos ei muuten ole onnistunut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaaaa, aivan! En ole ennen huomannut tuota nappia ollenkaan. Hyvä tietää, koska minullakin on ollut vaikeuksia liittyä blogien lukijaksi. Ilmeisesti tuo Liity tähän sivustoon -nappi ei toimi enää.
   Kiitos tästä! Pitääpä levittää sanaa. :)

   Poista