15 maaliskuuta 2014

Sairaspäivän iloja

Terveisiä flunssapotilaalta! Yksin asumisessa on se ärsyttävä puoli, että sairaanakin on tehtävä asioita, esimerkiksi mennä kauppaan ja kokata. Onneksi en ole varsinaisessa kuumetaudissa, vaikka välillä tuntuu siltä, että lämpökin on noussut. Pääni on ainakin vähän pehmennyt, koska luin tänään vahingossa eilisen lehden ja unohdin pyykit kuivausrumpuun moneksi tunniksi.


Onneksi tein kuitenkin hyvää ruokaa ja söin Fazerin sinisen jälkeen maailman parasta suklaata, eli Maraboun Digestiveä. Lisäksi olen leikkinyt uudella puhelimellani keskiviikosta saakka. Olen niin iloinen siitä, että vihdoin investoin kunnon älypuhelimeen.

Luen tällä hetkellä Chris Cleaven Little Been tarinaa. En ole vielä täysin vakuuttunut. Pari ystävääni hypetti kirjaa niin paljon, että odotin sen olevan heti ensimmäisiltä sivuilta lähtien jotenkin tajunnanräjäyttävämpi. Olen lukenut kuitenkin vasta noin neljäsosan, joten vielä sillä on aikaa muuttua loistavaksi. Ja vaikka ei muuttuisikaan, tuo uskomattoman kaunis kansi nostaa kyllä pisteitä.


Sairasteluni johtuu ainakin osaksi torstaisista sitseistä, joille totta kai osallistuin flunssastani huolimatta. Onneksi osallistuin, sillä oli jälleen huippuhauska ilta! Teema oli alamaailma, ja opiskelijatoverit olivat todella käyttäneet mielikuvitusta pukeutumisessaan. Minä puin päälle penkkariasuni ja ilmestyin paikalle charleston-tyttönä.

Tuossa ylempänä on kuva myös Leena Lehtolaisesta, josta oli juttu Aamulehden viime viikon Sunnuntai-liitteessä. Ihastuin tuohon kirjastoon. Eikö ole upea? Kirjoja lattiasta kattoon ja huoneen ympäri, unelmallista. Haluan tuollaisen huoneen joskus itselleni.

2 kommenttia:

  1. :-D Älä halua sellaista kirjastoa! Minullakin on vain osa kirjoistani esillä, ehkä parisataa, ja aivan kauhea pölypesä se on kun laiska ei millään 'ehdi' pöllytellä, varmasti aivasteluni johtuu tuosta... Mut, eihän ilman kirjoja voi elää, omia kirjoja!

    VastaaPoista
  2. Hahhah, voin kyllä kuvitella! :D Näissä omissa unelmoinneissa jättää aina sopivasti elämän realiteetit pois kuvioista. Minullakin on tällä hetkellä melko pieni kirjahylly pienessä asunnossani, mutta sekin kerää aivan älyttömästi pölyä.

    VastaaPoista