04 huhtikuuta 2014

Vastauksia kirjahyllystäni

Harrastin ala-asteikäisenä heppailua. Olin myös ahkera nettisurffailija. Yleensä yhdistin nämä kaksi "harrastustani" ja vietin netissä aikaa hevostalli.net- ja hevoset.com-foorumeilla. Voi niitä aikoja.

Hevostalli.netissä oli omistettu gallupeille ja kyselyille kokonainen alue, ja saatoin viettää gallupeiden parissa vähän liiankin kauan aikaa. Olen siis aina pitänyt kyselyhaasteista.

Olen myös erittäin harmistunut siitä, ettei minulle ole ikinä soitettu jostain Taloustutkimuksesta tai TNS Gallupilta ja kyselty näkemyksiäni asioista. Sitä päivää odotellessa...

Koska kirjallinen aktiivisuus blogissa on ollut ja on vielä hetken aikaa pohjalukemissa, ajattelin kyhätä kokoon tämän haaste-postauksen. Tarkoituksena on vastata alla oleviin kysymyksiin omasta kirjahyllystä löytyvien kirjojen nimillä. Juuri minulle luotu haaste.


1. Oletko mies vai nainen?
Maailman ihanin tyttö.

2. Kuvaile itseäsi.
Tuhat loistavaa aurinkoa.

3. Mitä elämä sinulle merkitsee?
Mitä huominen tuo tullessaan.

4. Kuinka voit?
Onnen ainekset.

5. Kuvaile nykyistä asuinpaikkaasi.
Brick Lane.

6. Minne haluaisit matkustaa?
The Loveliest Chocolate Shop in Paris.

7. Kuvaile parasta ystävääsi.
Toista maata.

8. Mikä on lempivärisi?
Auringon ydin.


9. Millainen sää on nyt?
Säätiedotus merenkulkijoille.

10. Mikä on mielestäsi paras vuorokaudenaika?
Tunnit.

11. Jos elämästäsi tehtäisiin tv-sarja, mikä sen nimi olisi?
Uutispommi.

12. Millainen on parisuhteesi?
Haku päällä(, Rachel Riley)

13. Mitä pelkäät?
Aavetyttö.

14. Päivän mietelause.
Ajattelen koko ajan rahaa.

15. Minkä neuvon haluaisit antaa?
Varjossa auringon alla.

16. Miten haluaisit kuolla?
Kuolema sypressin varjossa.


Sehän oli hauskaa ja vähän vaikeaakin. En haasta tällä kertaa ketään, koska tämä haaste on varmaan kiertänyt blogeissa iät ja ajat. Tehkää, jos siltä tuntuu! :)

PS. Tuo useimpien blogien sivupalkeissa oleva Liity tähän sivustoon -nappi ei mitä ilmeisimmin toimi enää missään blogissa. Monet ovat valitelleet minulle, ettei lukijaksi liittyminen ole onnistunut, enkä itsekään ole saanut liitytyksi mihinkään blogiin. Annami vinkkasi ystävällisesti, että lukijaksi liittyminen onnistuu oman Bloggerin etusivulta, mistä löytyvät seuraamienne blogien uudet päivitykset. Siinä sivun vasemmassa laidassa on Lisää-napikka, josta lukijaksi liittyminen onnistuu. Menestyksekästä liittymistä Kaupunginpuutarhaan!

2 kommenttia:

  1. Hei, mäkin haluan ihanimpaan suklaapuotiin Pariisiin, ah!

    Minulla onnistui lukijaksesi kirjautuminen tuosta sivupalkistakin. "Lue tätä blogia" -nappi ei toiminut, mutta sen vieressä olevan "Lisää vaihtoehtoja" kautta onnistui :)

    VastaaPoista
  2. Minäkin onnistuin vihdoin liittymään lukijaksi.

    VastaaPoista