19 kesäkuuta 2014

Rikkinäinen tietokone ja muita kertomuksia

Tietokoneeni on rikki. Viime viikolla se vain kieltäytyi käynnistymästä. Nyt kone on jo matkannut Ouluun, ja odotan tuomiota pelonsekaisin tuntein - on kuulemma todennäköistä, että vika on kovalevyssä, mikä voi tarkoittaa kaiken sen sisällön häviämistä. Nyyh!

En tiedä, milloin saan koneeni takaisin, joten käytän nyt väliaikaisesti tätä Bloggerin mobiiliversiota, jota en osaa lainkaan käyttää. :D Postauksen kuvat ovat varmaan aivan miten sattuu. Kuvat on otettu Helsingissä ja Oulussa (ja yksi Hämeenlinnassa), jossa piipahdin viime viikolla. Kesäni on ollut tähän mennessä loistava, ja sellaisena se myös jatkuu. Huippuja juttuja on tiedossa.Sain vihdoin sydänystävältäni synttärilahjani viisi kuukautta myöhässä, mutta millainen lahja se olikaan! Ihan super. Ystäväni on ärsyttävän hyvä lahjojen ostaja, itse olen siinä tosi huono. Sain 642 things to write about -nimisen kirjan, joka sisältää nimensä mukaisesti 642 valloittavaa kirjoitustehtävää. Esimerkiksi: Describe your mother tai  Write a life as a series of postcards. Siitä on aikaa, kun olen kirjoittanut muuta kuin asiatekstiä, joten tämä on ihanaa vaihtelua.


Kirjakuulumisia sen verran, että aloitin kesäprojektini, eli Potterit. Minua oikeasti vähän jännitti kajota näihin ikisuosikkeihini pitkän tauon jälkeen - entä jos koen pettymyksen? En ole kokenut. En myöskään muistanut, että Viisasten kivi on niin hauska! :D
Eilen menin muka vain käymään Suomalaisessa, ja sieltähän lähdettiin sitten viiden kirjan kanssa kotiin. Tiesin jo ovea avatessani, että tämä on virhe. Kirjahamstraaja iski taas!Rentouttavaa juhannusta joka iikalle! Minä vietän viikonlopun töissä, missäpä muuallakaan.

6 kommenttia:

 1. Voi ei, toivottavasti kovalevy ei olisikaan hajalla :(

  Minunkin pitäisi taas jatkaa parin kirjan tauon jälkeen Pottereiden parissa, Azkabanin vanki olisi seuraavana vuorossa. On ollut tosi hauskaa lukea niitä uudestaan, kun olen lukenut ne vain kerran läpi silloin joskus teininä!

  Mukavaa juhannusta, töistä huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrankin onni potkaisi minua, ja sain juuri tietää, että kovalevy on kunnossa. Jes!!

   Olen lukenut Potterit luvattoman monta kertaa, mutta nyt viimeisimmästä kerrasta on kulunut joku vajaa viis vuotta. Olin ihan järkyttynyt siitä, kuinka paljon olen unohtanut.

   Leppoisaa juhannusta! :)

   Poista
 2. Voi ei! Minullakin kävi jokin aika sitten koneen kanssa jokin präkäys, kaikki hävisi ja sain korjautettua sen jopa puoleksi vuodeksi... Ärsyttää sijoittaa monta sataa euroa koneeseen, jolla ei kuitenkaan ole muutamaa vuotta pidempää elinikää :/ Toivottavasti sinun kovalevysi säästyy! (Kuvittelin muuten koneen tyhjenemisen jälkeen tallentavani kaiken säännöllisesti, mutta mitään en ole vielä oppinut ;) )

  Omasta bloggauksestani ei tulisi muuten yhtään mitään millään mobiilisovelluksilla, tämä näyttää hyvältä!

  Olen itsekin juhannuksen töissä, hyvää juhannusta meille työn raskaan raatajille! :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkien koneiden ja vekottimien elinikä tuntuu koko ajan vain lyhenevän, mikä on todella todella ärsyttävää! En halua kuluttaa satoja euroja uuteen koneeseen vuoden välein. Onneksi tällä kertaa selvisin säikähdyksellä, ja nyt ryhdyn tallentamaan kuviani ulkoiselle kovalevylle ;D

   Poista
 3. Hienoa, että kovalevy toipui. Tietsikoiden kanssa on nykyisin liian paljon harmeja, kun tuntuu, että vähän väliä on jotain vikaa.

  Kerrassaan mainiolta vaikuttaa tuo kirja, jonka sait lahjaksi. Toivon, että työn keskellä voit kuitenkin tavoittaa myös juhannusfiiliksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tällä kertaa vika oli Windows 8:ssa, joka oli jotenkin onnistunut jumiutumaan. Kuulemma tässä käyttöjärjestelmässä on tällainen "ikävä ominaisuus".

   Tuo lahjakirjani on aivan ihana. Nyt täytyy vain löytää aikaa uppoutua kirjoittamiseen täysin.

   Poista