13 helmikuuta 2015

Ilmianna tamperelainen/pirkanmaalainen kirjabloggaaja!

Heippahei,

pahoittelut blogini hiljaisuudesta. Kirjavuoteni on alkanut vauhdikkaammin kuin viime vuonna, mutta bloggaaminen on valitettavasti jäänyt. Suunnitelmissani on perustaa kevään aikana uusi blogi, jossa kirjoitan kirjoista, mutta myös paljon muusta - ensi vuonna aion nimittäin hypätä tuntemattomaan. Siitä lisää myöhemmin. :)

Tällä hetkellä työskentelen kuitenkin tunnollisesti opintojeni parissa, ja niiden tiimoilta ETSISKELENKIN NYT TAMPERELAISTA TAI PIRKANMAALAISTA KIRJABLOGGAAJAA JUTTUKAVERIKSI RADIO-OHJELMAAN. Myös muualla asuvat innokkaat bloggaajat voivat ilmoittaa itsensä, mutta tätä projektia varten pitäisi päästä Tampereelle 26. helmikuuta omalla kustannuksella. Valitettavasti yliopisto enkä minä itse kykene maksamaan pussistani haastateltavan matkakuluja, vaikka se kohteliasta olisikin.

26. helmikuuta juonnan puolen tunnin suoran lähetyksen Radio Moreenissa, joka on Tampereen yliopiston yliopistoradio sekä tamperelainen paikallisradio. Lähetykseni aiheena on Kirjan vuosi 2015.

Etsin lähetykseen kirjabloggaajaa jutustelemaan kanssani. Juttutuokio olisi todennäköisesti noin 10 minuutin pituinen pätkä ohjelmasta. Loppuajan soitan musiikkia, pölisen itsekseni kirjailmiöistä ja kyselen tavallisilta kaduntallaajilta, millainen heidän suhteensa kirjoihin on.

Tästä etsintäkuulutuksesta saa kertoa kaikille kirjabloggaajakavereille ja levittää vaikkapa omassa blogissa, jos siltä tuntuu. Ja itsensä saa totta kai ilmiantaa.

Kiitos jo etukäteen avustanne! :)

Minuun voi ottaa yhteyttä blogissa kommenttiboksin kautta tai sähköpostitse iidahonen@gmail.com. Luen sähköpostiani päivittäin. Myöhemmin voimme olla haastateltavan kanssa yhteydessä myös puhelimitse ja jutella tarkemmin ohjelman kulusta.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa hauskalta! Ilmoitathan blogissasi jos ohjelmaa pystyy kuuntelemaan jälkikäteen netin kautta :)

    VastaaPoista
  2. Oi, pidän tästä suuresti. Hienosti kirjoitettu.:)

    VastaaPoista